Επικοινωνία ζητάει ο Βενγκέρ

Να επικοινωνούν μεταξύ τους οι παίκτες της Άρσεναλ στην άμυνα ζητάει ο Αρσέν Βενγκέρ, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες φάσεις όπως το αυτογκόλ του Σκιλασί στον αγώνα με τη Γουίγκαν που στέρησε τη νίκη από τους «κανονιέρηδες».



Επικοινωνία ζητάει ο Βενγκέρ

Ο Αλσατός τεχνικός τονίζει ότι η επικοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας σε μία ομάδα και αν υπήρχε στον τελευταίο αγώνα με τη Γουίγκαν, τότε θα είχε εξασφαλιστεί και η νίκη:

«Πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Δεν θα είχαμε δεχτεί το γκολ αν κάποιος είχε μιλήσει πριν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της οργάνωσης στην άμυνα. Δεν υπήρξε ούτε μια φωνή. Πρέπει να ανακάμψουμε και να συγκεντρωθούμε γρήγορα. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν, αλλά θα πρέπει να πιστεύουν στους εαυτούς τους και να σκέφτονται ότι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί»,

Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί το νέο έτος από την τρίτη θέση, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τις πρωτοπόρους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, και έναν αγώνα περισσότερο από τους «κόκκινους διαβόλους» και έναν αγώνα λιγότερο από τους «πολίτες».