«Χέρι-χέρι» στην κορυφή Κάρντιφ και Ίπσουιτς

Τις δύο πρώτες θέσεις στην κορυφή της βαθμολογίας μοιράζονται έπειτα από το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών στην Τσάμπιονσιπ Κάρντιφ και Ίπσουιτς, οι οποίες επικράτησαν των Γουλβς (2-1 εκτός) και Μπρέντφορντ (2-0 εντός αντίστοιχα).



«Χέρι-χέρι» στην κορυφή Κάρντιφ και Ίπσουιτς

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής βάσει της έως τώρα κατάταξης, οι Ουαλοί ήταν εκείνοι που έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από το «Μολινό» απέναντι στους γηπεδούχους και μέχρι πριν τη σέντρα του παιχνιδιού ισόβαθμους «λύκους» (3 στα 3 στις νίκες αμφότεροι) δείχνοντας από την τέταρτη κιόλας «στροφή» του... μαραθωνίου των 42 αγωνιστικών πως έχουν διαθέσεις για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου!

«Συγκάτοικος» της Σίτι στο... ρετιρέ της δεύτερης επαγγελματικής βαθμίδας της Αγγλίας είναι η Ίπσουιτς, με την Τάουν να επικρατεί στην έδρα της με 2-0 της Μπρέντφορντ αποτελώντας μαζί με την Κάρντιφ τις μοναδικές ομάδες που συνεχίζουν δίχως απώλεια βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Βασικός και πάλι σε όλο το 90λεπτο ο Ανδρέας Μπουχλάκης (ξανά εκτός αποστολής ο Βέλλιος) σε μία ακόμη νίκη (3η σε 4 αγώνες) της Νότιγχαμ Φόρεστ, αυτή τη φορά εναντίον της Μίντλεσμπρο, την οποία κέρδισαν οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1.

Ποδαρικό στις νίκες έκανε και η Άστον Βίλα προσφέροντας θέαμα και... ουσία μπροστά στο κοινό της, μετά τη νίκη της με 4-2 απέναντι στη Νόριτς, κάτι που το σύνολο του Στιβ Μπρους επιθυμεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα, έπειτα από τα τρία πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία κρατούν -προσωρινά τουλάχιστον- τους «χωριάτες» μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά, τα έως τώρα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ έχουν ως εξής:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 1-0

Γουλβς-Κάρντιφ 1-2

Ίπσουιτς-Μπρέντφορντ 2-0

Νότιγχαμ- Μίντλεσμπρο 2-1

ΚΠΡ-Χαλ 2-1

Μπόλτον-Ντέρμπι 1-2

Πρέστον-Ρέντινγκ 1-0

Μπρίστολ Σίτι-Μίλγουολ 0-0

Φούλαμ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-1

Άστον Βίλα-Νόριτς 4-2

19:30 Σάντερλαντ-Λιντς