Πρέμιερ Λιγκ – 1η αγωνιστική (preview)

Με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Τότεναμ να δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Γουέστ Χαμ.



Πρέμιερ Λιγκ – 1η αγωνιστική (preview)

Μεγαλύτερη ικανοποίηση στις τάξεις των ποδοσφαιρόφιλων, δεν θα μπορούσαν να έχουν προσφέρει οι δύο πρώτες μέρες της Πρέμιερ Λιγκ της νέας σεζόν.

Μετά λοιπόν τους αγώνες της Παρασκευής και του Σαββάτου, ανάλογη συνέχεια αναμένεται και σήμερα (13/8), στην «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής.

Αρχικά, στις 15:30, η νεοφώτιστη Νιούκαστλ φιλοξενεί στο «St. James' Park» την Τότεναμ. Ίδια ομάδα με την περυσινή θα παρατάξει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος παραμένει ο μοναδικός προπονητής στο πρωτάθλημα που δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση. Το πόσο έτοιμη για να παραμείνει με ευκολία στην Πρέμιερ Λιγκ, οφείλει από την άλλη να αποδείξει η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Αργότερα, στις 18:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει «ποδαρικό» στη νέα σεζόν απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ένα από τα πιο «must see» παιχνίδια της αγωνιστικής. Τις δικές τους... απαντήσεις θέλουν να δώσουν οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι γνωρίζουν με τη σειρά τους πως... η νέα «έκδοση» των «σφυριών», είναι κατά πολύ πιο ενισχυμένη και ικανή και πολλές «κηδείες», συγκριτικά με αυτό που παρουσίασε πέρυσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

Νιούκαστλ – Τότεναμ (15:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (18:00)