Έλειπε μόνο το... γκολ από τη Σαουθάμπτον

Μπορεί να υπερείχε της αντιπάλου της σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, παρ’ όλα αυτά, η Σαουθάμπτον «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Σουόνσι στο παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ του 2017-2018.



Έλειπε μόνο το... γκολ από τη Σαουθάμπτον

Η αναμέτρηση του «Σεντ Μέρις» είχε ως βασικούς πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους, με το σύνολο του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο να δημιουργεί πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Φαμπιάνσκι, δίχως ωστόσο, οι τελικές προσπάθειες να στεφθούν από επιτυχία.

Παρά τις πολλές χαμένες φάσεις στο κυρίως μέρος του αγώνα, με κύριους εκφραστές τους Γκαμπιαντίνι και Τάντιτς, οι «Άγιοι» θα μπορούσαν να «κλέψουν» το τρίποντο της νίκης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, τόσο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιοσίντα, όσο και με το σουτ του Όστιν μέσα από την περιοχή των «κύκνων».

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Πολ Κλέμεντ μπορεί να είχε έναν πιο παθητικό ρόλο στο ματς, εντούτοις, θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμη πιο δύσκολα θέματα στους γηπεδούχους, αν η κεφαλιά του Έιμπραχαμ στο 10’ έπειτα από σέντρα του Ράουτλετζ έβρισκε στόχο.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σοάρες, Στέφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ (87’ ΜακΚουίν), Ντέιβις, Ρομέου, Γουόρντ-Πράους (71’ Μπουφάλ), Τάντιτς, Ρέντμοντ, Γκαμπιαντίνι (69’ Όστιν).

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Μόσον, Όλσον, Μπρίτον (74’ Φούλτον), Φερ, Κάρολ, Ράουτλετζ (86’ ΜακΜπέρνι), Αγιού, Έιμπραχαμ (81’ Μπάρτλεϊ).