Κίνδυνος διασυρμού για Τσέλσι, επιστροφή στα γκολ ο Ρούνεϊ!

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στους αγώνες των 17:00 (ώρα Ελλάδος) για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά και την επιστροφή στα γκολ με τη φανέλα της Έβερτον για τον Γουέιν Ρούνεϊ να έχουν «κλέψει» έως τώρα τις εντυπώσεις!



Κίνδυνος διασυρμού για Τσέλσι, επιστροφή στα γκολ ο Ρούνεϊ!

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι τα βρίσκει «σκούρα» μέχρι στιγμής απέναντι στην Μπέρνλι κινδυνεύοντας ακόμη και με... διασυρμό, μιας και όχι μόνο βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 από τα τέρματα των Βόουκς (24’, 43’) και Γουόρντ (39’), αλλά αγωνίζεται και με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Γκάρι Κέιχιλ στο 14ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμά του πάνω στον Στέφεν Ντεφούρ.

Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (45’) το πρώτο του επίσημο γκολ ως παίκτης της Έβερτον έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, τα «ζαχαρωτά» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενα με 1-0 επί της Στόουκ.

Προβάδισμα με το ίδιο σκορ (1-0) έχει και η Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» απέναντι στην Μπόρνμουθ, χάρη στο γκολ του στόπερ και από φέτος νέου μέλους των «baggies», Αχμέντ Χεγκαζί στο 31ο λεπτό.

Δυναμική είσοδο έκανε η... πρωτάρα Χάντερσφιλντ στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, καθώς προηγείται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 (σκόρερς στο 24’ ο Γουόρντ με αυτογκόλ και σχεδόν αμέσως, στο 26’, ο Μουνιέ που σημείωσε το παρθενικό του γκολ στην Αγγλία).

Τέλος, η μοναδική αναμέτρηση που πήγε στην ανάπαυλα με το αποτέλεσμα στη «λευκή ισοπαλία» (0-0) ήταν αυτή του «Σεντ Μέρις» μεταξύ της γηπεδούχου Σαουθάμπτον και της Σουόνσι.