Πρέμιερ Λιγκ – 1η αγωνιστική (preview)

Η «πρεμιέρα» της Πρέμιερ Λιγκ με το ματς Άρσεναλ-Λέστερ, άφησε πολλές... υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας της 1ης αγωνιστικής, η οποία αναμφίβολα περιέχει ενδιαφέροντα παιχνίδια.



Πρέμιερ Λιγκ – 1η αγωνιστική (preview)

Από το πρώτο κιόλας ματς της Πρέμιερ Λιγκ για τη νέα σεζόν, καταλαβαίνει κανείς πως το φετινό πρωτάθλημα προτίθεται να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Έτσι λοιπόν, μετά τη νίκη της Άρσεναλ με 4-3 επί της Λέστερ στο «Έμιρεϊτς», το Σάββατο δίνουν συνέχεια επτά ματς, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον, κυρίως λόγω του βαθμού ετοιμότητας της εκάστοτε ομάδας.

Στις 14:30, η Λίβερπουλ επιθυμεί να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της, όντας φιλοξενούμενη στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» από τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα.

Στους αγώνες των 17:00, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, καλείται να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρόσφατου χαμένου τελικού του Κομιούνιτι Σιλντ, παίρνοντας τους πρώτους της τρεις βαθμούς, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπέρνλι.

«Ποδαρικό» στην Πρέμιερ Λιγκ κάνει η Χάντερσφιλντ, που θα «τεστάρει» για πρώτη φορά τη δυναμική της, στο Λονδίνο, κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Κρίσταλ Πάλας.

Άξιο προσοχής είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και τη Στόουκ, με τις δύο ομάδες να έχουν ενισχυθεί αρκετά, ελπίζοντας σε μία καλύτερη πορεία από την περυσινή. Το ίδιο ισχύει και για τις Σαουθάμπτον και Σουόνσι, οι οποίες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «St. Mary's». Στην έδρα της Γουέστ Μπρομ δοκιμάζεται η Μπόρνμουθ, σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ «κλείνει» με τον αγώνα της επίσης νεοφώτιστης Μπράιτον, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τα εκατομμύρια που δαπάνησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την ενίσχυσή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Γουότφορντ – Λίβερπουλ (14:30)

Τσέλσι – Μπέρνλι (17:00)

Κρίσταλ Πάλας – Χάντερσφιλντ (17:00)

Έβερτον – Στόουκ (17:00)

Σαουθάμπτον – Σουόνσι (17:00)

Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ (17:00)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)