Αποφυλακίστηκε και... επιστρέφει στη Σάουθεντ ο Ρέιντζερ

Από μία ακόμη περιπέτεια με το νόμο έχει πλέον απεμπλακεί ο Νάιλ Ρέιντζερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη φυλακή και θα γυρίσει και πάλι στις προπονήσεις της Σάουθεντ.



Αποφυλακίστηκε και... επιστρέφει στη Σάουθεντ ο Ρέιντζερ

Ο... ταραξίας Άγγλος επιθετικός είχε καταδικαστεί αυτή τη φορά από το αρμόδιο Δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, έπειτα από την παραδοχή του πως διέπραξε το έγκλημα της διαδικτυκής απάτης σε τραπεζικό οργανισμό.

Ο σύλλογος της Λιγκ 1, ο οποίος συνήψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι (2016), είχε επίγνωση της εν λόγω κατηγορίας που τον βάραινε, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να εντάξει τον 26χρονο φορ στο έμψυχο υλικό του.

Ο Ρέιντζερ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς του, μιας και τους τελευταίους μήνες απουσίαζε από τις προπονήσεις εξαιτίας της τιμωρίας που όφειλε να εκτίσει.

Παρά τις όποιες «σκιές» της προσωπικής του ζωής που επηρέασαν ως έναν μεγάλο βαθμό την αγωνιστική του σταδιοδρομία, ο ποδοσφαιριστής έκανε πέρυσι μία αξιοπρεπή χρονιά με τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση (για έναν βαθμό έχασαν την είσοδο στα πλέι-οφς ανόδου στην Τσάμπιονσιπ) στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να καταγράφει προσωπικά 27 συμμετοχές με 8 τέρματα και 2 ασίστ.