Φάμπρεγκας κατά διαιτησίας

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Σεσκ Φάμπρεγκας μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Άρσεναλ με τη Γουίγκαν. Ο Ισπανός χαφ που χτες δεν ήταν στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ, λόγω τιμωρίας, κατηγόρησε τους διαιτητές πως δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο, σε ίδιες φάσεις.



Φάμπρεγκας κατά διαιτησίας

Οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το 2010 με νίκη, ωστόσο, ο Φάμπρεγκας πιστεύει πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν ο διαιτητής έβλεπε το «χέρι» του ΜακΆρθουρ στο χτύπημα φάουλ του Νασρί, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

«Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής της παράβασης και της δικής μου κόντρα στην Τότεναμ; Οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουμε παράπονα, αλλά από μόνοι τους κάνουν τη ζωή τους δύσκολη. Δεν παραπονιέμαι συνέχεια, απλά λέω πως η ίδια παράβαση στη μια περίπτωση θεωρήθηκε πέναλτι, ενώ στην άλλη όχι», ήταν τα… παράπονα του Φάμπρεγκας, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο είχε τιμωρηθεί για ίδια φάση στον αγώνα κόντρα στα «σπιρούνια».

Η Άρσεναλ έχασε έτσι την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της Premier League, στην οποία βρίσκονται οι ομάδες του Μάντσεστερ, με την Γιουνάιτεντ να υπερέχει στη διαφορά των γκολ.