το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
"/>
το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
"/>
Τσέλσι ή Γιουνάιτεντ θέλει ο Ρόουζ!
ENGLAND365 10.08.2017 | 11.56
Μετά το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο «φως» μετά τις... καυστικές δηλώσεις του Ντάνι Ρόουζ στη «Sun», αναφορικά με τους τίλους που δεν παίρνει η Τότεναμ, αλλά και την μικρή κινητικότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά.
Το «Sky Sports» λοιπόν, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής συνέντευξης, αποκαλύπτει από την πλευρά του ότι πρόθεση του 27χρονου αμυντικού είναι να μεταγραφεί είτε στην Τσέλσι, είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που τα ίδια τα «σπιρούνια» πάρουν την απόφαση να τον πουλήσου, μιας και και ο διεθνής Άγγλος δεν έχει ζητήσει να φύγει, ούτε έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής.
newstrack
21.06.2026 | 11:21
Ο Ρις Τζέιμς είχε αναπτύξει τέτοια φιλική σχέση με τον Μαρκ Κουκουρέγια, που η είδηση της μεταγραφής του Ισπανού φουλ μπακ στη Ρεάλ Μαδρίτης του προκάλεσε έντονη λύπη. Χάνει τον φίλο του και έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες του στην Τσέλσι...
20.06.2026 | 23:38
Ελάχιστα θεώρησε η Νιούκαστλ τα χρήματα που διέθεσε η Τότεναμ στην πρόταση που κατέθεσε για τον Σάντρο Τονάλι, με τις «καρακάξες» να προσπαθούν να εξοικονομήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Ιταλό μέσο!
20.06.2026 | 19:52
Η αγορά των ελεύθερων παικτών κρύβει πάντα ευκαιρίες και η Λιντς φαίνεται έτοιμη να εξετάσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες του φετινού καλοκαιριού στην Premier League. Ο Γιούλιαν Μπραντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ντόρτμουντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα «παγώνια» να είναι ένας από τους… μνηστήρες της υπογραφής του.
20.06.2026 | 18:02
Αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να επηρεάσει τον ίδιο και τη χώρα του είναι ο Χάρι Κέιν, με τον αρχηγό της Αγγλίας να διακόπτει κάθε συζήτηση ανανέωσης με την Μπάγερν Μονάχου, έως ότου τελειώσει το Μουντιάλ!