το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
"/>
το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
"/>
Τσέλσι ή Γιουνάιτεντ θέλει ο Ρόουζ!
ENGLAND365 10.08.2017 | 11.56
Μετά το «ξέσπασμα» του Ντάνι Ρόουζ σχετικά με την... αδυναμία της Τότεναμ να κατακτήσει τίτλου, το «Sky Sports» αναφέρει πως επιθυμία του παίκτη είναι να μεταγραφεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο «φως» μετά τις... καυστικές δηλώσεις του Ντάνι Ρόουζ στη «Sun», αναφορικά με τους τίλους που δεν παίρνει η Τότεναμ, αλλά και την μικρή κινητικότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά.
Το «Sky Sports» λοιπόν, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής συνέντευξης, αποκαλύπτει από την πλευρά του ότι πρόθεση του 27χρονου αμυντικού είναι να μεταγραφεί είτε στην Τσέλσι, είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που τα ίδια τα «σπιρούνια» πάρουν την απόφαση να τον πουλήσου, μιας και και ο διεθνής Άγγλος δεν έχει ζητήσει να φύγει, ούτε έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής.
newstrack
14.11.2025 | 23:03
Τον είχε αφήσει στη γνωστή, πλέον, bomb squad, αλλά ο Ντισασί φαίνεται έτοιμος να βγει από εκεί και να επιστρέψει στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι!
14.11.2025 | 22:29
Mία... νέα μόδα έχει επιστρέψει στην Premier League! Τα πλάγια άουτ έχουν γίνει το δυνατό «όπλο» της Μπρέντφορντ, που φαίνεται πως έχει βρει έναν τρόπο, για να απειλεί τις αντίπαλες άμυνες! Άλλωστε, τις τελευταίες δύο σεζόν είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα σε αυτό κομμάτι, καθώς τα γκολ που σκοράρει σε αυτές τις περιπτώσεις «μιλούν» από μόνα τους!
14.11.2025 | 21:40
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ διατηρεί τη δαιμονιώδη φόρμα του μετά το γκολ του το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στη Λίβερπουλ στο 1.000ό ματς του Πεπ, συνέχισε τη δουλειά του με δύο γκολ απέναντι στην Εσθονία και μαζί με την προετοιμασία για το Μουντιάλ, «βλέπει» και προς τα 100 γκολ στην Premier League!
14.11.2025 | 18:39
Μπορεί ακόμα και η PGMOL να έκρινε ορθή την απόφαση του VAR και του Κάβανα στο Etihad, όμως, η Επιτροπή Ελέγχου καθοριστικών φάσεων στην Πρέμιερ Λιγκ απεφάνθη πως θα έπρεπε να έχει μετρήσει το γκολ του Φαν Ντάικ κόντρα στη Σίτι και να μην υποδειχθεί ως παράβαση η θέση του Ρόμπερτσον μπροστά από τον Ντοναρούμα.