«Πεντάρα» από Νότιγχαμ

Έβαλε πέντε γκολ και θα μπορούσε άλλα τόσα η Νότιγχαμ στην έδρα της κόντρα στην Ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 5-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και έψαχναν το γκολ κάθε λεπτό. Ενδεικτικό είναι ότι ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 2ο λεπτό και ολοκληρώθηκε στο 90ο.



«Πεντάρα» από Νότιγχαμ

Εύκολο βράδυ για τη Νότιγχαμ με τον Τσάμπερς να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Η Ντέρμπι αντέδρασε γρήγορα με τον Μουρ να ισοφαρίζει μόλις στο 14’.

Από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι ανέλαβαν δράση και έδειξαν τα δόντια τους στους φιλοξενούμενους που απλά παρατηρούσαν. Ο Τουτζάι στο 24’ έκανε το 2-1, με το σκορ να γίνεται 3-1 από τον ίδιο παίκτη στο 53’.

Τα γκολ όμως έπεφταν βροχή και στο 53’ ο Ρόμπερτ Έρνσο έδειχνε να δίνει διαστάσεις στον θρίαμβο με το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν τα όπλα και στο 55΄ ο Κόμονς μείωσε σε 4-2.

Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχιζαν να δημιουργούν φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Έρνσο στο 90’ σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 5-2.