Πιστεύει στον τίτλο ο Μπέιλ

Την πεποίθησή του ότι η Τότεναμ έχει την ικανότητα να πιέσει μέχρι το τέλος για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ.



Πιστεύει στον τίτλο ο Μπέιλ

Ο αριστερός μπακ-χαφ των «σπιρουνιών» διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Έχει σκοράρει δέκα φορές ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις και η Τότεναμ είναι εντός στόχων σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ο 21χρονος άσος τονίζει αρχικά ότι το δέσιμο των συμπαικτών του και η αφοσίωσή τους στην ομάδα είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας:

«Θα πιέσουμε για τον τίτλο. Όπως αποδεικνύεται ακόμη και με δέκα παίκτες έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλοι παλεύουμε εντός γηπέδου. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια ο Μπέιλ στάθηκε και στη δική του απόδοση, την οποία θέλει να συνεχίσει και στο υπόλοιπο της σεζόν: «Είναι υπέροχο που έχω πετύχει δέκα συνολικά τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν. Αρχικά δεν είχα έναν τέτοιο στόχο, όμως τώρα το σκοράρισμα είναι σίγουρα κάτι που θέλω να συνεχίσω και στο δεύτερο γύρο. Πάνω από όλα όμως θέλω να βοηθήσω την ομάδα».