Κλοπ: «Χρειαζόμαστε δουλειά στην άμυνα»

Μπορεί η Λίβερπουλ να κέρδισε με 2-1 τη Λέστερ και να κατέκτησε το «Premier League Asia Trophy», ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην αμυντική αστάθεια της άμυνάς του, όντας προβληματισμένος από τη συμπεριφορά των παικτών του.



Κλοπ: «Χρειαζόμαστε δουλειά στην άμυνα»

Αν και προσπάθησε να «καλύψει» τους παίκτες του, ο Γιούργκεν Κλοπ μάλλον είδε... τραγικά πράγματα από τους αμυντικούς του στον τελικό του «Premier League Asia Trophy» απέναντι στη Λέστερ, για να στέκεται τόση ώρα στο αμυντικό ζήτημα που θα πρέπει να λύσει η Λίβερπουλ.

«Δύο παιχνίδια, δύο νίκες, επομένως είναι το καλύτερο πράγμα. Μπορείτε να δείτε ότι είναι πάλι δύσκολο και δεν ήταν το 100% της φυσικής μας κατάστασης. Παίκτες σαν τον Μαχρέζ και τον Βάρντι σου προκαλούν προβλήματα, επομένως ήμασταν λίγο πιο αργοί στο μυαλό, λόγω του ότι τα πόδια είναι κουρασμένα», ανέφερε πρωτίστως.

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε αμυνθεί στο πρώτο γκολ ήδη επτά φορές, αλλά στο τέλος είναι μία σέντρα και μία ελεύθερη κεφαλιά, επομένως δεν είναι ωραίο, αλλά συνέβη. Επιστρέψαμε και ακόμα και πριν το ωραίο γκολ, ήμασταν ήδη η κυρίαρχη ομάδα και αυτή που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, επομένως όλα Ok», προσέθεσε, για να τονίσει στη συνέχεια:

«Μου άρεσαν τα πάντα όσα είδα, εκτός από την αμυντική λειτουργία την οποία χρειάζεται να βελτιώσουμε 100%. Ξέρω είναι προετοιμασία και μπορούμε να το αλλάξουμε, αλλά είναι κάτι που δεν μου άρεσε, επομένως χρειάζεται να δουλέψουμε σε αυτό».

Για το αν ο Κουτίνιο θα παραμείνει στη Λίβερπουλ, ο Γερμανός δήλωσε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό το πράγμα, επομένως γιατί να το αποδείξει; Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένα φανταστικό παιδί. Είχε κάποιες υπέροχες στιγμές επιθετικά, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθούμε αμυντικά».