Δεύτερη απώλεια για Φέρντιναντ εξαιτίας του καρκίνου

Μετά την σύζυγό του, Ρεμπέκα Έλισον, πριν σχετικά λίγο καιρό, ο Ρίο Φέρντιναντ (και στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο αδερφός του, Άντον) έχασε και την μητέρα του από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 58 ετών.



Δεύτερη απώλεια για Φέρντιναντ εξαιτίας του καρκίνου

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε πως η απίθανη μαμάς μας, Τζάνις, έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ήταν έμπνευση για όλους μας και όλοι όσοι την ήξεραν την αγαπούσαν.

Πέθανε στην μονάδα Guy’s Cancer στο νοσοκομείο London Bridge, έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της σύζυγο και εμάς, τα τέσσερα παιδιά της. Ήταν αφοσιωμένη μητέρα σε όλους μας και ήταν η πιο φανταστική γιαγιά για τα εγγόνια μας.

Όλη η οικογένεια είναι καταρρακωμένη. Η μαμά μας ήταν το κέντρο και η καρδιά της οικογένειας, υποστηρίζοντάς μας σε πολλές δυσκολίες, πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπό της. Η δύναμη και το κουράγιο της, καθώς επίσης και η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ της και η καλοσύνη της, ήταν ατελείωτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε άπαντες στην μονάδα για την προσοχή που έδειξαν στην μαμά μας κατά την διάρκεια της αρρώστιας της, και ειδικότερα τις Μάρτα και Τζοάνα, αλλά και όλους μας έστελναν μηνύματα αυτήν την δύσκολη περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.