Στον τελικό του Euro η Αγγλία U19! (video)

Άλλη μια κούπα είναι κοντά! Η εθνική ομάδα της Αγγλίας U19 εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του Euro, επικρατώντας της Τσεχίας (1-0) με το καταπληκτικό γκολ που Νμέτσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!  



Στον τελικό του Euro η Αγγλία U19! (video)

Δραματικό φινάλε, αλλά χαλάλι! Τα «μικρά λιοντάρια», με φόρα από το επιβλητικό 4-1 επί της Γερμανίας πριν τρεις ημέρες… παρέσυραν και τους αξιόμαχους Τσέχους, επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη στο λυτρωτικό τέρμα του Λούκας Νμέτσα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο!

Τα πάντα, λοιπόν, κρίθηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε το γύρισμα από τα δεξιά και με εξαιρετικό «τακουνάκι» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Το αγγλικό ποδόσφαιρο, λοιπόν, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και έχει άλλη μια ευκαιρία, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την U20, να προσθέσει άλλη μια κούπα στην τροπαιοθήκη του.

Στον μεγάλο τελικό του Euro, η Αγγλία U19 θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, η οποία νωρίτερα απέκλεισε με το ίδιο σκορ (1-0) την Ολλανδία. Το ματς έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (15/7), στις 21:00 ώρα Ελλάδας.