Απών από την προπόνηση ο Ντιέγκο Κόστα!

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον Ντιέγκο Κόστα να αποχωρεί αργά ή γρήγορα από την Τσέλσι, μιας και ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ δεν βρίσκεται σήμερα στην προγραμματισμένη «πρώτη» προπόνηση των «μπλε», έχοντας άδεια από τη διοίκηση για να διαπραγματευτεί το μέλλον του!



Απών από την προπόνηση ο Ντιέγκο Κόστα!

Έχοντας πάρει άδεια από την Τσέλσι, ο Ντιέγκο Κόστα απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες των «μπλε» καλούνταν σήμερα να βρίσκονται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο υπήρχε μια σημαντική απουσία.

Ο 28χρονος στράικερ δεν δήλωσε το παρόν, με αποτέλεσμα να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει σύντομα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μέχρι στιγμής πάντως, παραμένει άγνωστο το αν ο Κόστα θα επιστρέψει από αύριο (11/7) στις προπονήσεις της Τσέλσι.