Στο μετρό η Τάξη του 92!

Πρόκειται για μία πεντάδα που  έμεινε στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως η Τάξη του 92 αφού όλοι τους πέρασαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και αργότερα πρωταγωνίστησαν στις τεράστιες επιτυχίες της δεκαετίας του 90, προεξάρχουσας της σεζόν 1998-99 όταν κατέκτησαν το τρεμπλ. 



Στο μετρό η Τάξη του 92!

Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς, ο Νίκι Μπατ και τα αδέλφια Γκάρι και Φιλ Νέβιλ ξανάσμιξαν για ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και μία σειρά φιλανθρωπικών αγώνων σε γήπεδα 5χ5.

Μάλιστα για λόγους προβολής της παρουσίας τους στην πόλη και με δικαιολογία πως επιχειρούσαν να γλυτώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση στη πόλη, προτίμησαν να μετακινηθούν με το μετρό! Εκεί  φυσικά έγιναν αντιληπτοί από τους εκατοντάδες φίλους των κόκκινων διαβόλων σε αυτό το κομμάτι της Ασίας που μέχρι το 1997 ήταν αγγλική αποικία!

Ο μόνος απ΄την ορίτζιναλ Class of 92 που έλειπε ήταν ο Ντέιβιιντ Μπέκαμ. Παρότι τα χρόνια πέρασαν οι σταρ του παρελθόντος έδειξαν πως είναι σε καλή κατάσταση και πήραν άπλετο  χειροκρότημα ενώ και οι ίδιοι το διασκέδασαν αφανταστα που ξαναβρέθηκαν μαζί.