Γκιγκς: «Επιθετικό σαν τον Ζλάταν για Γιουνάιτεντ»

Την άποψη του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ικανότατου φορ, στα πρότυπα του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου, Ράιαν Γκιγκς.



Γκιγκς: «Επιθετικό σαν τον Ζλάταν για Γιουνάιτεντ»

«Η Γιουνάιτεντ, κατά την άποψη μου, είχε μια εξαιρετική σεζόν με την κατάκτηση δυο τροπαίων, διότι το Κομιούνιτι Σιλντ ουσιαστικά δεν μετράει. Οι μεταγραφές του Ζοσέ αποδείχθηκαν αρκετά καλές. Αν κάνει ακόμα ένα καλοκαίρι σωστές μεταγραφές, δεν βλέπω το λόγο να μην έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν», σχολίασε ο Ουαλός πρώην μέσος στην «Manchester Evening News».

Το κύριο μέλημα τους είναι να βρουν αρκετά γκολ, επειδή δεν μπορείς να στηρίζεσαι μόνο σε έναν παίκτη όπως κάνανε πέρυσι με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Κάθε επιτυχημένη ομάδα έχει είτε έναν σέντερ φορ των 30 γκολ βρίσκουν γκολ από παντού, όπως η Λίβερπουλ. Χρειάζεσαι έναν στραίκερ πρώτης κλάσης που θα έρθει στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και θα πει: ‘Εδώ είναι η σκηνή μου’!

Πάντα έλεγα πως χρειάζεσαι ποιότητα, αλλά επίσης έναν χαρακτήρα που θα έρθει και θα έχει άμεση επίδραση όπως έκανε ο Ιμπραίμοβιτς», συμπλήρωσε.