Μόουσον: «Θα ήταν όνειρο να γίνω αρχηγός της Εθνικής»

Ο Άλφι Μόουσον παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ότι ο μεγάλος στόχος του είναι μια μέρα να φορέσει το περιβραχιόνιο της εθνικής Αγγλίας, με τον νεαρό αμυντικό να είναι αυτή τη στιγμή ένας εκ των πρωταγωνιστών της τρομερής πορείας των «τριών λιονταριών» στο Euro u-21.



Μόουσον: «Θα ήταν όνειρο να γίνω αρχηγός της Εθνικής»

Ο ποδοσφαιριστής της Σουόνσι μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, και το πως βοηθούσε τον μανάβη πατέρα του, κάτι το οποίο τον βοήθησε να μείνει ταπεινός. « Ο πατέρας μου, Γκάρι, είχε  το μανάβικο, και το να τον βοηθάω ήταν κάτι το σίγουρο» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως« Πάντα βοηθούσα σαν παιδί και το λάτρευα. Η συνήθεια στη δουλειά σε βοηθάει και σε ανώτερες καταστάσεις, όμως πρέπει να μείνεις ταπεινός όσο μακριά και να φτάσεις»

Παράλληλα, μίλησε για το μεγαλύτερο όνειρο του, που δεν είναι άλλο από το να φορέσει το περιβραχιόνιο της εθνικής Αγγλίας « Μια μέρα θα ήθελα να γίνω αρχηγός στην ομάδα μου, κι αν αυτό μπορούσε να γίνει και στην εθνική, θα ήταν ένα όνειρο. Τώρα, προχωράω βήμα βήμα. Αν μου έλεγε κανείς πέρυσι ότι θα έφτανα στα ημιτελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, δεν θα το είχα σκφτεί καν!», επισήμανε ο αμυντικός των «κύκνων».

Θυμίζουμε πως τη χρονία που πέρασε ο Μόουσον μέτρησε 23 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της Σουόνσι, αριθμοί που «ανάγκασαν» τον προπονητή της εθνική Αγγλίας κ-21, Έιντι Μπόθροϊντ, να τον συμπερίλαβει στις επιλογές του για το Euro.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος