Σέργουντ: «Η Άστον Βίλα δεν είναι πισωγύρισμα για τον Τέρι»

Σε δηλώσεις που έκανε για λογαριασμό της «Daily Express», ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ, θεωρεί πως μία μετακίνηση του Τζον Τέρι στους «χωριάτες», δεν θα είναι... πισωγύρισμα στην καριέρα του παίκτη. 



Σέργουντ: «Η Άστον Βίλα δεν είναι πισωγύρισμα για τον Τέρι»

Ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας, είναι της άποψης πως αν ο Άγγλος ποδοσφαιριστής υπογράψει στους «χωριάτες», δεν θα κάνει σε καμία περίπτωση πισωγύρισμα στην καριέρα του και η παρουσία του στην ομάδα, θα κάνει τους νέους του συμπαίκτες καλύτερους. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Τζον Τέρι μεγάλο επαγγελματία, ενώ τέλος συμπλήρωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγλική εφημερίδα, πως «Η Άστον Βίλα σε καμία περίπτωση, δεν είναι μικρότερο μέγεθος από την Τσέλσι».  

Ως γνωστόν η Βίλα, έχει κάνει πρόταση στον πρώην αρχηγό της Τσέλσι Τζον Τέρι, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της, δείχνοντας πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Άγγλου διεθνή έναντι των άλλων ομάδων που τον διεκδικούν.

Σύμφωνα με φήμες, ο Τέρι εθεάθη να παίζει γκολφ με τον προπονητή της Άστον Βίλα, Στήβ Μπρούς, και δεν αποκλείεται ο έμπειρος στόπερ, να είναι κάτοικος Μπέρμιγχαμ.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής