Κρίστιανσεν: «Η Λιντς αξίζει να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ»

Τα συναισθήματα του για το γεγονός ότι αποτελεί πλέον τον νέο προπονητή της Λιντς, εξέφρασε ο Τόμας Κρίστιανσεν, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως τα «παγώνια» αξίζουν και θα παλέψουν, ώστε σύντομα να βρεθούν ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ.



Κρίστιανσεν: «Η Λιντς αξίζει να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύω πως μπορούμε να φτιάξουμε ωραία πράγματα εδώ. Πιστεύω στις δυνατότητες μου. Για αυτό είμαι εδώ, και η Λιντς πιστεύει επίσης στις δυνατότητες μου, όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό», τόνισε ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Λιντς, Τόμας Κρίστιανσεν, που δεν έκρυψε τον στόχο της ομάδας του ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Την περσινή χρονιά τερματίσαμε στην έβδομη θέση. Τουλάχιστον ο προβιβασμός στην Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να είναι ο στόχος μας και θεωρούμε πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι.

Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο με φιλοδοξίες, που αξίζει να βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Με καλή δουλειά θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το να βρίσκεσαι στην Αγγλία είναι κάτι σπουδαίο, πάντα ήταν για μένα ένα όνειρο. Πάντα παρακολουθούσα το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ανέκαθεν ήταν μεγάλος μου στόχος και τώρα θα έχω μια μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι στη Λιντς»συμπλήρωσε ο Δανός κόουτς.