Όνειρα… πεντάδας από Κιν!
Αισιόδοξος για την πορεία της Μπλάκμπερν τη φετινή αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του, εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Στιβ Κιν. Ο προσωρινός διάδοχος του Σαμ Άλαρνταϊς μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, στην οποία στηρίζεται για να τερματίσει ο σύλλογος στην πρώτη πεντάδα της Πρέμιερσιπ!

Ο Στιβ Κιν απολαμβάνει τη δεδομένη χρονική περίοδο την πίστωση χρόνου που του έχει χορηγηθεί από τους Ινδούς ιδιοκτήτες των «ρόβερς», οι οποίοι αποφάσισαν να δουν πρώτα το έργο του και έπειτα να αποφασίσουν για την πρόσληψή του, ή για κρούση σε πιο έμπειρο τεχνικό. Όπως τόνισε ο μέχρι πρότινος «τιμονιέρης» της δεύτερης ομάδας της Μπλάκμπερν, η ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο είναι αναγκαία, αλλά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το διαθέσιμο μπάτζετ. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας με το νέο έτος και γιατί όχι, την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα!
«Αν όντως έχω στα χέρια μου ένα πλήρες ρόστερ και μπάτζετ 5 εκατ. λιρών τον Ιανουάριο για μεταγραφές, μπορούμε σίγουρα να μπούμε στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει πρώτα όμως να δούμε και τα χρήματα που θα μπορούμε να δαπανήσουμε για μεταγραφές. Δεν είναι παράλογο αν πούμε πως θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε και στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, με τη σωστή ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο».






















