Δεν ξεχνά το ατύχημα ο Στσέζνι

Ποτέ δεν θα ξεχάσειο Βόιτσιεχ Στσέζνι τον τρομερό τραυματισμό του το 2008  όταν σε μία άσκηση στο γυμναστήριο έσπασε και τα δύο του χέρια. Ωστόσο ποτέ δεν αμφέβαλε ότι θα επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση και η επιμονή του τώρα δικαιώθηκε.



Δεν ξεχνά το ατύχημα ο Στσέζνι

Ο πορτιέρο της Άρσεναλ αγωνίστηκε βασικός στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ρωτήθηκε αν η επιλογή αυτή του Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, ο 20χρονος γκολκίπερ θυμήθηκε τα παλιά:

«Ήμουν στο γυμναστήριο και σε μία άσκηση με την μπάρα με τα βάρη έσπασα και τα δύο μου χέρια. Ήταν πολύ περίεργο. Κάποιοι που ήταν μαζί μου γέλασαν στην αρχή μέχρι να καταλάβουν τη σοβαρότητα του ατυχήματος.

Ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου. Για τέσσερις μήνες δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Όχι μόνο να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά ούτε να κάνω απλά καθημερινά πράγματα. Ήμουν αρκετά στενοχωρημένος, όμως ποτέ δεν αμφέβαλα ότι θα επιστρέψω δυνατός. Η πεποίθηση ότι θα γυρνούσα στα γήπεδα και θα γινόμουν ένας μεγάλος τερματοφύλακας με ωθούσε να προσπαθώ».