Κρου για Γουές Μπράουν!

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του ελεύθερου Γουές Μπράουν θα σκεφτεί η Κρου, με τον προπονητή της, Ντέιβιντ Άρτελ, να δηλώνει πως ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει στην ομάδα του.



Κρου για Γουές Μπράουν!

Ο 37χρονος δεν έμεινε στην Μπλάκμπερν μετά τον υποβιβασμό της από την Τσάμπιονσιπ και προς το παρόν δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κανενός συλλόγου, ή τουλάχιστον κανενός.

Αυτός της League Two σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάνατζέρ του, Άρτελ, θα σκεφτεί σίγουρα την περίπτωση του πρώην “κόκκινου διαβόλου”, αλλά όταν... πιάσει το θέμα των στόπερ.

“Δεν είναι κάτι που μας πιέζει, ούτε είναι άμεσο, ούτε κοντά στο να γίνει. Είναι κάτι που μπορεί να σκεφτούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Φυσικά και θα έπρεπε να είναι στην λίστα μας. Δώστε μου έναν καλό λόγο για να μην είναι. Είναι 37, σωστά; Αυτό θα είναι το ερωτηματικό, υποθέτω. Αλλά σίγουρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Έχουμε άλλες προτεραιότητες για την ώρα, αλλά όταν θα ψάξουμε για κεντρικό αμυντικό, θα τον σκεφτούμε μαζί με άλλες επιλογές” ανέφερε σχετικά.