Το «Χρυσό Γάντι» στον Γούντμαν
Στον τερματοφύλακα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κ20 της Αγγλίας, Φρέντι Γούντμαν, απονεμήθηκε η διάκριση του «χρυσού γαντιού», λίγο μετά τη λήξη του τελικού της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Βενεζουέλα.




Ο Τόμας Τούχελ σε πρώτο στάδιο θα δηλώσει λίστα με 55 ποδοσφαιριστές ως προεπιλογή για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα την αποστείλει εντός της ημέρας και πλέον θα μετρά αντίστροφα ο χρόνος για όσους θα μπουν στο αεροπλάνο για ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.
Η Κυβέρνηση της Αγγλίας φαίνεται πως έχει λάβει την απόφαση να δοθεί εντολή για επέκταση ωραρίων λειτουργίας στις παμπ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του φετινού καλοκαιριού!
Έχει φορέσει τη φανέλα της Αγγλίας επτά φορές. Της Πορτογαλίας μόλις δύο. Έπρεπε, όμως, να κάνει μία επιλογή, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, και αυτή είναι γεγονός. Ο Μανέ της Γουλβς «τηρεί» την υπόσχεσή του για τον τόπο γέννησής του και το προτιμά από το Μάντσεστερ, στο οποίο μετακόμισε στα οκτώ του χρόνια, για να αγωνιστεί στη Ρότσντεϊλ, πριν τους «λύκους».
Διόλου δεδομένη είναι η συμμετοχή του Φιλ Φόντεν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας, με τον Τόμας Τούχελ να αναδεικνύει με δύο… προτάσεις το πρόβλημα που υφίσταται με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι!