Σούλε για Τσέλσι: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ…»

Τον λόγο για τον οποίο απέρριψε την προοπτική μετακίνησης του στην Τσέλσι, με χαρακτηριστική ευκολία μάλιστα κατά τον ίδιο, εξέφρασε ο αμυντικός Νίκλας Σούλε.  



Σούλε για Τσέλσι: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ…»

Από τις περιπτώσεις αμυντικών που «έπαιξαν» ιδιαίτερα την φετινή περίοδο για την Τσέλσι, ήταν και αυτή του Νίκλας Σούλε της Χόφενχαϊμ.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πάντως, παρά το ενδιαφέρον των «μπλε», δήλωσε πως η προοπτική της Αγγλίας και της Τσέλσι δεν τον… συγκίνησε, αφού ο ίδιος βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από την Τσέλσι, αλλά η Μπάγερν είναι ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Θα ήταν πολύ νωρίς για μένα το να πάω τώρα στην Αγγλία. Καμία αγγλική ομάδα δεν θα μπορούσε να μου κινήσει το ενδιαφέρον τόσο όσο έκανε σε μένα η προσφορά της Μπάγερν»ήταν το σχόλιο του Γερμανού αμυντικού στην εφημερίδα «Bild».