Επική πρόκριση της «λαβωμένης» Ιταλίας! (video)

Η Ιταλία U20 νίκησε τη Ζάμπια (3-2 στην παράταση) αλλά και τη χρήση… βίντεο για τις επίμαχες φάσεις που «εισβάλλει» στο ποδόσφαιρο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία!  



Επική πρόκριση της «λαβωμένης» Ιταλίας! (video)

Η «σκουάντρα ατζούρα» θα παρουσιαστεί «λαβωμένη» στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (8/6) με τα… μικρά λιοντάρια, αφού σε μια αδιανόητη φάση ο Πετσέλα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Τι συνέβη; Ο ακραίος μπακ της Παλέρμο επιχείρησε να κόψει τον Τσιλούφια της Ζάμπια, ο δεύτερος έχασε την ισορροπία του και έπεσε εντός της περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να του δείχνει την κόκκινη κάρτα!

Πρώτα, όμως, ο «άρχων» του αγώνα έκανε χρήση της βοήθειας του βίντεο, παρακολούθησε προσεκτικά για περίπου δύο λεπτά τη φάση και αποφάσισε- με όσα είδε- να αποβάλλει τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, προκαλώντας σωρεία διαμαρτυριών!

Όπως θα δείτε από το ριπλέι στο παρακάτω βίντεο, η απόφασή του ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη! Αφενός το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής και αφετέρου ο παίκτης της Ζάμπια έπεσε, αφού πρώτα έκανε έξι- επτά βήματα και με… θεατρικό τρόπο, δίχως να υπάρχει κάτι το μεμπτό!

Οι Ιταλοί, ωστόσο, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, γύρισαν το ματς και απέδειξαν πως η χρήση της εικόνας για τις επίμαχες φάσεις δεν πρόκειται να εξαλείψει τις… φάλτσες διαιτητικές αποφάσεις.

H επίμαχη φάση: