Εκτός Euro U21 ο Λόφτους-Τσικ

Ένας τραυματισμός στη μέση δεν θα επιτρέψει στον μέσο της Τσέλσι, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ να βρεθεί με την εθνική Αγγλίας Κ21 στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας.



Εκτός Euro U21 ο Λόφτους-Τσικ

Άτυχος ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ελπίδων της Αγγλίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 στην Πολωνία.

Ο 21χρονος αποκόμισε έναν τραυματισμό στη μέση και τέθηκε εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού τεχνικού, Άιντι Μπούθροϊντ, μαζί με την έτερο συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ίζι Μπράουν και τον Πάτρικ Ρόμπερτς της Μάντσεστερ Σίτι.

Η διοργάνωση ξεκινάει την Παρασκευή, στις 16 Ιουνίου, με τα «τρία λιοντάρια» να αντιμετωπίζουν τη Σουηδία στο εναρκτήριο ματς του ομίλου τους, στον οποίο επίσης βρίσκονται οι Πολωνία και Σλοβακία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες:

Γκουν (Μάντσεστερ Σίτι), Μίτσελ (Ντέρμπι), Πίκφορντ (Σάντερλαντ)

Αμυντικοί:

Τσάμπερς (Άρσεναλ), Τσίλγουελ (Λέστερ), Χάουζι (Γουλβς), Χόλντιγκ (Άρσεναλ), Χόλγκεϊτ (Έβερτον), Ιορφά (Γουλβς), Μάουσον (Σουόνσι), Στέφενς (Σαουθάμπτον), Τάργετ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι:

Μπέικερ (Τσέλσι), Τσαλομπά (Τσέλσι), Γκρίλις (Άστον Βίλα), Χιουζ (Ντέρμπι), Σουίφτ (Ρέντινγκ), Γουόρντ-Πράουζ (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί:

Άμπραχαμ (Τσέλσι), Γκρέι (Λέστερ), Μέρφι (Νόριτς), Ρέντμοντ (Σαουθάμπτον), Γούντροου (Φούλαμ)