Αυτή είναι η μπάλα της νέας Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Την καινούρια της μπάλα για τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Πρέμιερ Λιγκ.Αυτή είναι η μπάλα της νέας Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Οι παίκτες των 20 συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού» θα προσπαθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να επιβάλλουν την ποδοσφαιρική... κυριαρχία τους στο μοντέλο «Ordem V» της «Nike», με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών να αποτελεί για 17η φορά από την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ (1992) τον επίσημο προμηθευτή του εν λόγω υλικού.

Η «Nike» εγγυάται για την κατασκευή του νέου της τύπου μπάλας, η οποία όπως λέει, ισοκατανέμει την πίεση στο σώμα της «στρογγυλής θεάς», ούτως ώστε να επιτυγχάνονται σουτ με μεγαλύτερη ακρίβεια και διασφαλίζει μέσω του «Aerotrac» τη σταθερή πορεία της ενόσω βρίσκεται στον αέρα!

Τα χρώματά της είναι το λευκό (φόντο), σκούρο μπλε (βασικό σχέδιο), κόκκινο (κλασικό σήμα της «Nike»), αλλά και λεπτές «πινελιές» ανοιχτού κίτρινου και κόκκινου χρώματος (συμπληρωματικά του βασικού σχεδίου).

Τέλος, τα γραφικά της «Ordem V» τυπώθηκαν με μελάνι «3D» που προσδίδει, όπως λέγεται, μία πιο όμορφη εικόνα και αίσθηση.