Ανησυχία για Τζόουνς
Ιδιαίτερα σοβαρός μοιάζει να είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Φιλ Τζόουνς στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ. Ο αμυντικός της Μπλάκμπερν τραυματίστηκε στο γόνατο με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να φοβάται ακόμη και για απουσία πέντε μηνών. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα.

Ο Άγγλος αμυντικός πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 57ο λεπτό, όμως μόλις δέκα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει σφαδάζοντας, μετά από μία σύγκρουση με τον Κάρλτον Κόουλ.
Ο προσωρινός προπονητής των «ρόδων», Στιβ Κιν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, έδειξε τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Μάλλον έχει μεγάλο πρόβλημα στο γόνατο. Είναι πλήγμα για μας. Ίσως λείψει και τέσσερις με πέντε μήνες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις. Αν χρειαστεί θα μπει στο χειρουργείο άμεσα».






















