Απολογήθηκαν για τον «πόλεμο» στο twitter οι Κάραγκερ και Σίμπσον

Κάτι λιγότερο από... τρεις μήνες μετά την έναρξη της απίστευτης διαμάχης τους κι αφού σημειώθηκε νέο επεισόδιο την Κυριακή, οι Τζέιμι Κάραγκερ και Ντάνι Σίμπσον απολογήθηκαν ο ένας στον άλλον και παραδέχθηκαν πως ξεπέρασαν τα όρια.   



Απολογήθηκαν για τον «πόλεμο» στο twitter οι Κάραγκερ και Σίμπσον

Ο θρύλος των «κόκκινων», την 1η Μαρτίου, είχε ισχυριστεί πως οι περσινοί Πρωταθλητές Αγγλίας θα έπρεπε να ντρέπονται για τον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκαν στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, διαλύοντας τη Λίβερπουλ στο «King Power Stadium».

Ειπώθηκαν πολλά, η κατάσταση ξέφυγε, την Κυριακή ο Κάραγκερ ανάρτησε στα social media φωτογραφία του με ένα φίδι, γράφοντας «πάρτε τον Σίμπσον από πάνω μου...» με τον αμυντικό της Λέστερ να φωτογραφίζεται χαλαρός στο σαλόνι του και ν' απαντά: «Έχεις αράξει έτσι στον καναπέ με μετάλλιο πρωταθλητή στο στήθος σου;».

Έπειτα και από το τελευταίο επεισόδιο, οι δυο τους, θεώρησαν σωστό να διορθώσουν την κατάσταση ως άντρες...

«Ζητώ συγγνώμη που έγινε προσωπικό... Δεν είναι του στυλ μου. Ξεπεράσαμε τα όρια. Είναι ακόμα μια υπενθύμιση ότι δεν πρέπει να αφήνεις τον εκνευρισμό σου να νικάει όταν χρησιμοποιείς τα social media» έγραψε ο Κάραγκερ, για να πάρει την απάντηση από τον Ντάνι Σίμπσον:

«Συγγνώμη κι από εμένα φίλε. Όλο ξεκίνησε από ένα πικάρισμα...».