Σκέψεις αποχώρησης από Αλμούνια
ENGLAND365 16.12.2010 | 13.53
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει την Άρσεναλ ο Μανουέλ Αλμούνια ακόμη και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ που δείχνει να προτιμά τους Φαμπιάνσκι και Στσέζνι.
«Βρίσκομαι σε σκέψεις, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό τώρα» τόνισε ο 33χρονος πορτιέρο, ο οποίος βρίσκεται στην Άρσεναλ τα τελευταία έξι χρόνια.
Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να κάνει την αυτοκριτική του και να παραδεχτεί πως στο παρελθόν έχει κάνει λάθη, όπως στο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, στο οποίο οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν στο «Έμιρεϊτς» με 3-2. Τόνισε ότι αγωνιζόταν τραυματίας και το καλύτερο θα ήταν να είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο:
«Θα έπρεπε να είχα μείνει στα αποδυτήρια, αλλά ήθελα να συνεχίσω. Πήρα μερικά παυσίπονα και επειδή ήμουν ζεστός ένιωθα καλά».