Τέλος ο τίτλος για την Άρσεναλ

Δια στόματος Αρσέν Βενγκέρ, μετά την ήττα από την Τότεναμ (2-1) στο «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» το βράδυ της Τετάρτης, η υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου έχει τελειώσει οριστικά για την Άρσεναλ.



Τέλος ο τίτλος για την Άρσεναλ

«Ας το ξεχάσουμε καλύτερα. Τελείωσε…» ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού μετά την οδυνηρή ήττα από τα «σπιρούνια», που άφησε τα «κανόνια» έξι βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. «Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αν και είναι πολύ δύσκολο πλέον. Φάνηκε ότι ακόμα δεν έχουμε ωριμάσει ως ομάδα, γιατί σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται να μην παίρνεις τα αποτελέσματα» συμπλήρωσε ο Βενγκέρ.

Οι «Λονδρέζοι» έχουν σταθεί πολύ άτυχοι με τα συχνά προβλήματα τραυματισμών ενώ αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Φάμπρεγκας, Αρσάβιν, Γκαλάς, Τζουρού, Σονγκ, Ράμσεϊ και Γκίμπς, ενώ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Τότεναμ, μετά από έξι περίπου μήνες. «Ο Φαν Πέρσι είχε να κλωτσήσει μπάλα παραπάνω από πέντε μήνες και όπως είδατε, όταν μπήκε προσπάθησε και έδωσε κάτι το διαφορετικό στην ομάδα» τόνισε ο τεχνικός της Άρσεναλ, για να ολοκληρώσει σχετικά με το επικείμενο φινάλε της σεζόν: «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Σήμερα (σ.σ. χτες) φάνηκαν όλες οι αδυναμίες μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε…».