Χότζον: «Δεν έκανα λάθος»

Αντίθετος με την κριτική που του ασκήθηκε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Λίβερπουλ με την Ουτρέχτη, για την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες, είναι ο Ρόι Χότζον. Ο Άγγλος προπονητής συμπεριέλαβε τον Ισπανό επιθετικό στην αποστολή χωρίς όμως να τον χρησιμοποιήσει, αλλά τονίζει πως δεν ήταν λάθος κίνηση.



Χότζον: «Δεν έκανα λάθος»

Ο τεχνικός των «κόκκινων» συμπεριέλαβε πρωτοκλασάτα ονόματα στην αποστολή για περίπτωση ανάγκης όπως τονίζει και για να αισθάνονται και πιο σημαντικοί και ασφαλείς οι παίκτες που αγωνίζονται βασικοί. Παραδέχτηκε πάντως πως δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές, αφού αρκετοί είχαν συμπεριληφθεί στην ομάδα Νέων:

«Για να είμαι ειλικρινής ο λόγος που συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντο Τόρες στην αποστολή ήταν επειδή δεν είχαμε άλλον. Έλειπαν όλοι με την ομάδα Νέων. Πάντως ήθελα να έχω παίκτες στην αποστολή όπως οι Ραούλ Μεϊρέλες, Γκλεν Τζόνσον και Φερνάντο Τόρες. Δεν τους επέλεγα στα εκτός έδρας ματς του Europa League όμως εντός έδρας προσπαθούσα να τους συμπεριλαμβάνω στα πλάνα μου.

Είναι σημαντικό να βρίσκονται στην αποστολή ακόμη και αν δεν αγωνιστούν. Για περίπτωση ανάγκης. Να ξέρουν και οι Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Τζο Κόουλ και Φάμπιο Αουρέλιο που αγωνίστηκαν ότι έχουν δίπλα τους και βοήθεια αν χρειαστεί».