Νόλαν: «Συνεχίζουμε δυνατά»

Η Νιούκαστλ θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ από την επόμενη σεζόν, ενώ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της Τσάμπιονσιπ. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές και να επαναπαυτούν στην διαφαινόμενη επιτυχία.



Νόλαν: «Συνεχίζουμε δυνατά»

Ο Κέβιν Νόλαν μίλησε με αφορμή όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αδιαφορία των «ανθρακωρύχων» για τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, θέλοντας να δώσει την καλύτερη απάντηση με το απόλυτο των νικών: «Ορισμένοι είπαν ότι δεν θα ενδιαφερθούμε και τόσο πολύ για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά έχουν άδικο. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πολλά πράγματα και θέλουμε τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Χρειαζόμαστε ακόμα ένα βαθμό για να κατακτήσουμε και βαθμολογικά το πρωτάθλημα και δεν σκοπεύουμε να το χάσουμε».

Η Νιούκαστλ επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από απουσία ενός χρόνου, και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να μην επαναληφθεί παρόμοια περίπτωση, όπως αυτή του περασμένου Μαϊου.