«Κλειδώνει» σήμερα (20/5) το τρίτο εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ

Η τελευταία θέση για την Τσάμπιονσιπ της ερχόμενης περιόδου «κλείνει» απόψε, με τον τελικό των πλέι-οφς της Λιγκ 1 στο «Γουέμπλεϊ» (17.00) ανάμεσα σε Μπράντφορντ και Μίλγουολ.



«Κλειδώνει» σήμερα (20/5)  το τρίτο εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ

Ύστερα από την πρόκριση τους στον τελικό των πλέι-οφς και τις δύσκολες προκρίσεις τους επί των Σκάνθορπ και Φλίτγουντ Τάουν αντίστοιχα, Μίλγουολ και Μπράντφορντ βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική βαθμίδα της Αγγλίας.

Αμφότερες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος στην Λιγκ 1 έληξαν ισόπαλες (με σκορ 1-1), με την Μπράντφορντ ωστόσο να τερματίζει έξι βαθμούς (79 έναντι 73) και μια θέση πάνω από την Μίλγουολ στην βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (5η προς 6η).

Και οι δυο ομάδες βρέθηκαν επίσης στα περσινά πλέι-οφς της εν λόγω κατηγορίας, όταν και η Μίλγουολ κατάφερε να επιβληθεί επί της Μπράντφορντ, χωρίς να καταφέρνει πάντως να πάρει το τρίτο και πολυπόθητο εισιτήριο αφού έχασε τότε στον τελικό από την Μπάρνσλεϊ.

Εκτός από το νικητή της σημερινής αναμέτρησης στο «Γουέμπλεϊ», στην Τσάμπιονσιπ της νέας περιόδου έχουν εξασφαλισμένη θέση ήδη και οι Μπόλτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.