Μπλάκπουλ και Έξετερ για ένα εισιτήριο στη Λιγκ 1!

Στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου θα βρίσκονται Μπλάκπουλ και Έξετερ για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Λιγκ 1. Τα πάντα στις δύο αποψινές αναμετρήσεις κρίθηκαν στο τέλος των καθυστερήσεων, αλλάζοντας δραματικά τις ισορροπίες και προσφέροντας απίθανο φινάλε!  



Μπλάκπουλ και Έξετερ για ένα εισιτήριο στη Λιγκ 1!

Στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» προκρίθηκε μετά από θρίλερ η Έξετερ, επικρατώντας με «buzzer beater» του Τζακ Στέισι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αν και προηγήθηκε στην έδρα της με 2-0, η Καρλάιλ ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Τζον Ο’ Σάλιβαν να κάνει το 2-2 στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Τον τελευταίο λόγο όμως είχαν οι γηπεδούχοι, χάρη στο υπέροχο τέρμα του 21χρονου δανεικού από τη Ρέντινγκ, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-2 και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου ματς, θα διεκδικήσει την άνοδο.

Εκεί η Έξετερ θα αντιμετωπίσει τη Μπλάκπουλ η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάρη σε... βουτιά του Ντάνι Χίλτον που έκανε με πέναλτι το 3-1 για τη Λούτον στο 56’, είχε τα ψυχικά αποθέματα (όπως και μπόλικη τύχη) για να αποδράσει από το «Κένιλγουορθ Ρόουντ» με την πρόκριση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, η κεφαλιά πήγε στο πρώτο δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Κέλβιν Μέλορ, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στην πλάτη του Στιούαρτ Μουρ, με τον τερματοφύλακα της Λούτον να πετυχαίνει το αυτογκόλ για το τελικό 3-3 που σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα στέλνει τη Μπλάκπουλ στον τελικό της 28ης Μαΐου.