Από το «Γουέμπλεϊ» στο... «Σεντ Μέρις» Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον

Την εναπομείνασα υποχρέωση της 28ης αγωνιστικής θα φέρουν εις πέρας απόψε (17/5, 21:45 ώρα Ελλάδος) οι δύο φιναλίστ του φετινού Λιγκ Καπ στο «Σεντ Μέρις», όπου η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Από το «Γουέμπλεϊ» στο... «Σεντ Μέρις» Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον

Σε αντίθεση με τη μεταξύ τους κόντρα στο Εθνικό Στάδιο της Αγγλίας τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δύο ομάδες δεν διεκδικούν ούτε κάποιο τρόπαιο, ούτε κάποιον άλλον ουσιώδη στόχο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τερματίσει και τυπικά στην 6η θέση και έχουν πλέον το μυαλό τους στη... Στοκχόλμη και τον τελικό της επόμενης Τετάρτης (24/5) για το Γιουρόπα Λιγκ (24/5), ενώ οι «Άγιοι» θα επιδιώξουν απλώς να εδραιωθούν στην 8η θέση, στην οποία βρίσκονται τώρα, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη μπροστά στο κοινό τους και παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του EFL Cup.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Σαουθάμπτον: Τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες των τραυματιών Φίρχιλ φαν Ντάικ (βασικός στόπερ και αρχηγός) και Άλεξ ΜακΚάρθι (αναπληρωματικός τερματοφύλακας) αντιμετωπίζει ο Κλοντ Πιέλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στον μέσο του, Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει λάβει ειδική άδεια λόγω του θανάτου του πατέρα του και βρίσκεται στη Γαλλία, ενώ αναμένεται να ξεκουράσει και τον αμυντικό του, Ντάλι Μπλιντ. Αντιθέτως, ο Μαρουάν Φελαϊνί αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς εξέτισε την ποινή του από το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα, Σίτι.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σοάρες, Κάσερες, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Ρομέου, Ντέιβις, Κλάσι, Ρέντμοντ, Ροντρίγκεζ, Όστιν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Μπεγί, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Κάρικ, Φελαϊνί, Μχιταριάν, Μάτα, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.