Προτροπές Γκιγκς για αγορά του Αλέξις Σάντσες!

Την επανάληψη του... σκηνικού, όσον αφορά την προ πενταετίας (2012) μεταγραφή του Ρόμπιν φαν Πέρσι από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως επιθυμεί ο Ράιαν Γκιγκς να πραγματοποιήσουν και φέτος το καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι», αυτή τη φορά με τον Αλέξις Σάντσες!



Προτροπές Γκιγκς για αγορά του Αλέξις Σάντσες!

Ο θρυλικός βετεράνος της Γιουνάιτεντ «έπλεξε» το εγκώμιο, τόσο του Ολλανδού πρώην συμπαίκτη του, όσο και του Χιλιανού επιθετικού των «κανονιέρηδων», αλλά και του Σουηδού στράικερ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας ότι τέτοιοι παίκτες είναι που ικανοποιούν το κοινό, μα και ανεβάζουν το επίπεδο των συναθλητών τους.

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο αγόρασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επειδή οπουδήποτε και αν είχε πάει, κέρδισε τα πάντα. Δεν είχε να κάνει μόνο με την εντός γηπέδου επίδραση που ασκεί, αλλά και έξω από αυτό. Ο Σάντσες είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Το υψηλό επίπεδο της δουλειάς του, ο αντίκτυπος που έχει στους συμπαίκτης του, δείχνουν ότι πρόκειται για έναν νικητή. Αισθάνεσαι ότι δίνει ώθηση στους συμπαίκτες του», σχολίασε αρχικά ο Γκιγκς και αντιπαραβάλλοντας την περίπτωσή του με εκείνη του νυν στράικερ της Φενέρμπαχτσε προσέθεσε:

«Όταν αγοράσαμε τον Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ, είχαμε φέρει έναν έτοιμο σούπερσταρ και όλοι έλεγαν ότι επρόκειτο για μία σπουδαία αγορά ενός ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα πετύχει 25 γκολ σε μία σεζόν. Μία τέτοια κίνηση δεν ανεβάζει μόνο τον κόσμο, αλλά και τους παίκτες μιας ομάδας»!