Φιέστα τίτλου η Τσέλσι με Γουότφορντ

Με τον... αέρα της πρωταθλήτριας θα υποδεχθεί η Τσέλσι απόψε (15/5, 22:00 ώρα Ελλάδος) τη Γουότφορντ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.



Φιέστα τίτλου η Τσέλσι με Γουότφορντ

Οι δύο σύλλογοι έχουν εκπληρώσει τους στόχους τους για τη φετινή σεζόν, με τους γηπεδούχους «μπλε» να πανηγυρίζουν την περασμένη Παρασκευή (12/5) το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους μέσα στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και τις «σφήκες» να έχουν εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή τους, μολονότι υπέστησαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους, αυτή τη φορά από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» (έπαιξαν κι εκείνες Παρασκευή, 12/5) επιβεβαιώνοντας σε άλλο ένα ματς το ντεφορμάρισμά τους τον τελευταίο μήνα.

Ιταλικό... φόντο θα έχει η βραδινή αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς οι Ιταλοί προπονητές των δύο ομάδων θα μεταφέρουν τις «μάχες» τους από τη Σέριε Α στο «Νησί», όπως έκαναν δηλαδή, και στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου, όταν για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 στο «Βικάρατζ Ρόουντ» (μέχρι το 80’ οι πρωταθλητές βρίσκονταν πίσω στο σκορ).

Αντόνιο Κόντε και Βάλτερ Ματσάρι είναι πιθανόν να πραγματοποιήσουν ορισμένες αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα δοκιμάζοντας και ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν έδιναν μεγάλο χρόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Τσέλσι: Ο Ενγκολό Καντέ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Τσέλσι, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί, τόσο με τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας (που θα αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν από την ομάδα), Τζον Τέρι, όσο και με τον επιθετικό και «χρυσό» σκόρερ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, Μίτσι Μπατσουαγί.

Γουότφορντ: Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους θα είναι ο αμυντικός Κριστιάν Καμπασέλ που τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο, στο παιχνίδι με την Έβερτον, ενώ αντιθέτος, διαθέσιμος θα είναι και πάλι ο μέσος, Τομ Κλέβερλι.