Αζάρ: «Εκπληκτικό συναίσθημα, τα πήγαμε εξαιρετικά φέτος»
Αδύνατον ήταν για τον Εντέν Αζάρ να κρύψει τη χαρά του, μετά τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ που έφερε την κατάκτηση του τίτλου για την Τσέλσι.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη στο «Χόθορνς», ο 26χρονος εξτρέμ των «μπλε» στάθηκε στη βελτίωση που υπήρξε στην ομάδα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.
Παράλληλα, τόνισε πως και αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν σίγουροι πως μπορούν να φτάσουν στην κορυφή, μετά το μεγάλο σερί νικών που έκαναν μέσα στη χρονιά.
«Είναι εκπληκτικό να πανηγυρίζεις μαζί με τον κόσμο, ειδικά όταν το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Χάσαμε από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ και τότε κάναμε ένα απίστευτο σερί με νίκες και είπαμε πως μπορούμε να το πάρουμε. Όταν ξεκινάει η σεζόν θες να κερδίζεις τίτλους, η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, φέτος επανήλθαμε και τα πήγαμε εξαιρετικά», δήλωσε ο Βέλγος.