Κάρολ: «Θέλω να μείνω»

Τέλος στη φημολογία περί της αποχώρησής του από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έβαλε ο Άντι Κάρολ. Ο νεαρός επιθετικός της Νιούκαστλ υποστήριξε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού θέλει να μάθει καινούρια πράγματα από τον νέο προπονητή και έδωσε έναν τεράστιο λόγο στον Άλαν Πάρντιου για να χαμογελάει.



Κάρολ: «Θέλω να μείνω»

Ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ, Κρις Χιούτον, ήταν ο αγαπημένος των παικτών και μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που ήθελαν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, με πρώτο τον Κάρολ, να ακολουθούν το δρόμο του ανθρώπου με τον οποίο πανηγύρισαν την άμεση άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο 21χρονος επιθετικός ωστόσο, που φέτος έχει καταθέσει εντός αγωνιστικού χώρου τις αποδείξεις για τις οποίες έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Φάμπιο Καπέλο, υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τις «καρακάξες».

«Θα συνεχίσω να βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω πολύ καλά. Πάντα δούλευα για να φτάσω εδώ και θέλω να μείνω εδώ. Είναι πολύ απλό» είπε αρχικά ο Κάρολ και συνέχισε, αναφερόμενος στη βοήθεια που του προσέφερε ο Χιούτον αλλά και τη νέα προσπάθεια με τον Πάρντιου. «Ο Κρις μου φέρθηκε άψογα. Με βοήθησε πολύ και βελτιώθηκα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα έχει παντοτινά την εκτίμησή μου για όσα έκανε για μένα. Τώρα όμως έχει φύει και πρέπει να συνεχίσω να κάνω όσα έχω μάθει, με τον νέο προπονητή. Πρέπει να τον υπακούω και να δουλέψουμε σκληρά».