Άλαρνταϊς: «Δεν έχω μάθει το λόγο»

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται γύρω από την απόφαση των νέων ιδιοκτητών της Μπλάκμπερν να απολύσουν τον Σαμ Άλαρνταϊς και το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο προπονητή. Όπως ανέφερε σε βρετανικό Μέσο, ακόμη δεν ενημερωθεί για την αιτία της απομάκρυνσής του από τον πάγκο των «ρόβερς», αλλά τόνισε πως «η ζωή συνεχίζεται».



Άλαρνταϊς: «Δεν έχω μάθει το λόγο»

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Σαμ Άλαρνταϊς ειδοποιήθηκε πως δεν θα είναι πλέον αυτός ο προπονητής της Μπλάκμπερν. Ο «big Sam» πέρασε την πόρτα της εξόδου από το «Ίγουντ Παρκ» μαζί με τον βοηθό του, Νιλ ΜακΝτόναλντ, εξέλιξη  η οποία  προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη που ακόμη αναζητεί την αφορμή της αιφνίδιας απόφασης της ιδιοκτήτριας εταιρείας του συλλόγου. Το ίδιο όμως συμβαίνει και  ατον ίδιο τον  56χρονο τεχνικό, αφού τόνισε στο «SkySports» πως ακόμη δεν έχει μάθει το λόγο για τον οποίο έμεινε χωρίς δουλεία λίγο πριν το Νέο Έτος.

«Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι όμως πως ακόμη δεν μου έχουν εξηγήσει το λόγο της απόλυσής μου και αυτό είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Όπως και να ‘χει όμως, η ζωή θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς σε 1-2 μέρες. Για τώρα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα στη Μπλάκμπερν». Οι «ρόβερς» μετά από 17 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, καταλαμβάνουν τη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα αποτελέσματα δεν μπορούν να θεωρηθούν ενθαρρυντικά. Για το ενδεχόμενο η απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας να ωφείλεται στην ήττα (2-1) στο παιχνίδι με τη Μπόλτον, όπου μάλιστα οι «τρότερς» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, ο Άλαρνταϊς απεφάνθη: «Δεν νομίζω. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα είναι καλή και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό αν ήμασταν καλύτεροι για 1-2 λεπτά ακόμη».