Τρεις για τον τίτλο στο φινάλε

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την υπόθεση «τίτλος» στη Λιγκ 2, καθώς Πλίμουθ, Ντόνκαστερ και Πόρτσμουθ θα παλέψουν για την κορυφή στην τελευταία αγωνιστική.



Τρεις για τον τίτλο στο φινάλε

Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να ηττηθούν οι κάπως χαλαρωμένοι τον τελευταίο καιρό «ρόβερς» από την Έξετερ με 1-3 εντός έδρας. Το στραβοπάτημα των μέχρι πρότινος πρωτοπόρων εκμεταλλεύτηκε τόσο η Πλίμουθ, όσο και η Πόρτσμουθ.

Οι «πίλγκριμς» νίκησαν την Κρου με 2-1 και ανέβηκαν  στην κορυφή. Ακόμη, οι «πόμπεϊ» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Μάνσφιλντ και διατήρησαν την απόσταση των δύο βαθμών από την Πλίμουθ, με τη Ντόνκαστερ να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ένας πραγματικός χαμός θα γίνει την τελευταία αγωνιστική για τα δύο τελευταία εισιτήρια των πλέι οφ ανόδου, καθώς επτά ομάδες θα παλέψουν για την 6η και την 7η θέση! Αυτή τη στιγμή, τις προνομιούχες θέσεις κρατούν η Καρλάιλ και η Μπλάκπουλ, όμως το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό.

Επίσης, στο φινάλε θα κριθεί ποια εκ των Νιούπορτ και Χάρτλπουλ θα ακολουθήσει στη National League τη Λέιτον Όριεντ, το ματς της οποίας απέναντι στην Κόλτσεστερ διεκόπη στο 85ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άκρινγκτον 1-4 Λούτον
Μπαρνέτ 3-1 Γκρίμσπι
Κέμπριτζ 2-0 Κρόουλι
Καρλάιλ 2-1 Νιούπορτ
Τσέλτεναμ 1-0 Χάρτλπουλ
Ντόνκαστερ 1-3 Έξετερ
Μάνσφιλντ 0-1 Πόρτσμουθ
Μόρκαμ 1-1 Γουίκομ
Νοτς Κάουντι 1-0 Μπλάκπουλ
Πλίμουθ 2-1 Κρου
Γιόβιλ 1-1 Στίβενετζ
Λέιτον Όριεντ 1-3 Κόλτσεστερ (διεκόπη)