Κόιλ: «Δεν φεύγει το Γενάρη ο Κέιχιλ»

Αισιοδοξία διακατέχει τον Όουεν Κόιλ αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την παραμονή του Γκάρι Κέιχιλ στη Μπόλτον. Ο διεθνής αμυντικός αν και φέρεται πως έχει προστεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από το «Ρίμποκ», είναι πολύ πιθανό να μην μετακομίσει το χειμώνα.



Κόιλ: «Δεν φεύγει το Γενάρη ο Κέιχιλ»

Τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίζεται με τη φανέλα των «τρότερς», ο Κέιχιλ έχει αναδειχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της Πρέμιερ Λιγκ και η Τσέλσι φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη. Ο τεχνικός της Μπόλτον, ωστόσο, έχει εκφράσει την αισιοδοξία του για παραμονή του Άγγλου στόπερ στην ομάδα και μάλιστα, προσπαθεί να πείσει και τον Γιόχαν Ελμάντερ να ανανεώσει το νέο συμβόλαιο που σκοπεύει να του προσφέρει η διοίκηση.

«Το κλειδί για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, είναι να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Αλλά από την άλλη, αν έρθει κάποιος και μας πει “πάρτε 30 εκατ. λίρες”, τότε θα είναι αδύνατο να τους κρατήσουμε» είπε αρχικά ο Κόιλ και πρόσθεσε, αναφορικά με την περίπτωση του Κέιχιλ: «Αν ο Γκάρι συνεχίζει να παίζει τόσο καλά, δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν σπουδαίοι σύλλογοι της Αγγλίας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, τον πλησιάσουν και θελήσουν να τον πάρουν. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω πως θα φύγει τον Ιανουάριο».