Νασρί: «Δεν φοβίζει η Γιουνάιτεντ»

Κανένα φόβο για το ταξίδι στο «Ολντ Τράφορντ» δεν νιώθει ο Σαμίρ Νασρί. Ο Γάλλος δήλωσε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα της Άρσεναλ στην έδρα της Γιουναϊτεντ, την οποία δεν θεωρεί το ίδιο δυνατή χωρίς  τους Κριστιάνο Ρονάλντο και  Κάρλος Τέβεζ.



Νασρί: «Δεν φοβίζει η Γιουνάιτεντ»

Η Αρσεναλ βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη την αναβολή του αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπλάκπουλ και θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει την διαφορά της από τους "κόκκινους διάβολους".

Με μία μόλις νίκη πάντως στα δέκα τελευταία παιχνίδια (σε όλους τους θεσμούς) στο Μάντσεστερ οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Ο Σαμίρ Νασρί πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι η ίδια χωρίς  τα δύο πιό βαριά επιθετικά της όπλα τα προηγούμενα χρόνια .

"Για εμένα η Γιουνάιτεντ δεν είναι η ίδια ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Με τον Ρονάλντο και τον Τέβεζ ήταν λίγο τρομακτικό να αγωνίζεσαι στο Ολντ Τράφορντ. Δεν νομίζω πως τώρα είναι το ίδιο καλοί επιθετικά , αλλά παραμένουν μια καλή ομάδα και όταν προηγηθούν είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις.

"Θα δούμε σύντομα τι θα συμβεί, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ξέρουμε πως μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια μας" δήλωσε ο Γάλλος εξτρέμ.