Τρεις δυνατές αναμετρήσεις απόψε για την Πρέμιερ Λιγκ

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια για την 28η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος διεξάγοτναι σήμερα (26/4), όπου η δεύτερη Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της συμπολίτισσας, Κρίσταλ Πάλας, ενώ αναμετρώνται και οι περυσινές δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (Άρσεναλ-Λέστερ), αλλά και οι δύο φετινοί ουραγοί (Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ).



Τρεις δυνατές αναμετρήσεις απόψε για την Πρέμιερ Λιγκ

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ: Ένα ματς τοπικού χαρακτήρα θα είναι αυτό του «Σέλχαρστ Παρκ» ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, με τους μεν γηπεδούχους να προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, η δε Τότεναμ, μπορεί να ηττήθηκε από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Τσέλσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αυτό δεν αναιρεί ωστόσο, τη σπουδαία πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου μετράει 7 νίκες στα πιο πρόσφατα ισάριθμα παιχνίδια της. Στόχοι διαφορετικοί για τους δύο αντιπάλους, μιας και οι «σπερς» βρίσκονται στο κατόπι της πρωτοπόρου Τσέλσι, ενώ οι «αετοί» επιδιώκουν και μαθηματικά τη σωτηρία τους, το κίνητρο όμως για τους τρεις βαθμούς, είναι το ίδιο ισχυρό για αμφότερους.

Άρσεναλ-Λέστερ: Η περυσινή τους κόντρα ήταν σίγουρα πολύ πιο επιθυμητή και για τις δύο από τη φετινή και δη, την τωρινή. Η μεν φιλοξενούμενη Άρσεναλ δεν μάχεται μόνο για μια θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά γενικότερα, για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η δε γηπεδούχος Λέστερ, έχοντας κλείσει το μοναδικό όμορφο κεφάλαιο της τρέχουσας σεζόν, ονόματι «Τσάμπιονς Λιγκ», καλείται να... προσγειωθεί στην εγχώρια πραγματικότητα, καθώς δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ. Μεγάλη ψυχολογική τόνωση για τους «κανονιέρηδες» η πρόκριση την Κυριακή (23/4) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ανεβασμένη απόδοση οι «αλεπούδες» στη μετά Ρανιέρι εποχή και έτσι, προδιαγράφεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ: Ντέρμπι ουραγών και κατά τα φαινόμενα... καταδικασμένων, διότι, παρά τα «χρωστούμενα» παιχνίδια που έχουν σε σύγκριση με τις άμεσες ανταγωνίστριές τους, Σουόνσι, Χαλ, Μπέρνλι, η βαθμολογική διαφορά τους από τις εκτός ζώνης υποβιβασμού θέσεις κρίνεται αρκετά μεγάλη (μείον 9 οι γηπεδούχοι, μείον 12 οι φιλοξενούμενοι) για να καλυφθεί στα εναπομείναντα (5 για την «Μπόρο», 6 για τις «μαυρόγατες») παιχνίδια μέχρι το πέρας της σεζόν. Ο νικητής θα εξακολουθεί να ελπίζει, ενώ η ισοπαλία μοιάζει «καταστροφικό» αποτέλεσμα και για τους δύο αντιπαρατασσόμενους συλλόγους το βράδυ στο «Ρίβερσαϊντ».

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα (ώρες Ελλάδος) των εξ αναβολής παιχνιδιών για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχει ως εξής:

Τετάρτη, 26/4

21:45 Άρσεναλ-Λέστερ

21:45 Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ