Το... βιολί της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να κατέκτησε και μαθηματικά, όχι μόνο την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, αλλά και την πρώτη θέση της Λιγκ 1, αυτό ωστόσο, δεν εμπόδισε επΆ ουδενί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να επικρατήσει με το ευρύ 3-0 εντός έδρας της ενδιαφερόμενης για τη διασφάλιση μιας θέσης στην 6άδα, Μπράντφορντ (5η στον πίνακα της βαθμολογίας).



Το... βιολί της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Οι Λίον Κλαρκ (2) και το «βαρύ πυροβολικό» και αρχηγός της ομάδας, Μπίλι Σαρπ ήταν οι παίκτες που σκόραραν για τους «μπλέιντς», οι οποίοι και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, ήδη από το πρώτο ημίχρονο επεκτείνοντας πλέον έτσι, το αήττητο σερί τους στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας στους 17 αγώνες.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη της 3ης Φλίτγουντ επί της 6ης Μίλγουολ με 1-0, χάρη στο τέρμα του Μπέντζαμιν Ντέιβις που σημειώθηκε το 45ο λεπτό και έδωσε στους γηπεδουχους τη δυνατότητα να παραμένουν ζωντανοί στο «κυνήγι» του απευθείας προβιβασμού και συγκεκριμένα, της 2ης Μπόλτον, ενώ συγχρόνως, έθεσε... εν αμφιβόλω τη συμμετοχή στην εξάδα των πλέι-οφ για τους φιλοξενούμενους.

Την ήττα αυτή δε της Μίλγουολ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η 7η Σάουθεντ και να καταλάβει εκείνη τη θέση των Λονδρέζων, καθώς έχασε κι αυτή με τη σειρά της μέσα στην έδρα της από την αδιάφορη (12η) ΜΚ Ντονς με σκορ 2-1.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στην 44η αγωνιστική της Λιγκ 1 είναι τα εξής:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράντφορντ 3-0

Φλίτγουντ-Μίλγουολ 1-0

Σκάνθορπ-Τσέστερφιλντ 3-1

Σάουθεντ-ΜΚ Ντονς 1-2

Ρότσντεϊλ-Κόβεντρι 2-0

Μπρίστολ Ρόβερς-Όλνταμ 1-0

Όξφορντ-Πορτ Βέιλ 2-0

Γουίμπλεντον-Πιτέρμπορο 0-0

Γουόλσολ-Σουίντον 1-0

Τσάρλτον-Τζίλιγχαμ 3-0

Νορθάμπτον-Σριούσμπερι 1-1

Μπόλτον-Μπέρι 22:00 ώρα Ελλάδος