Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Φράτον Παρκ»

Με ισοπαλία (1-1) που βολεύει και τις δύο ομάδες έληξε το σημαντικότερο παιχνίδι στη Λιγκ 2, ανάμεσα στην 3η και γηπεδούχο Πόρτσμουθ και την αμέσως από πάνω της, 2η Πλίμουθ, οι οποίες αναμένεται να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά που θα τις βρει εκτός μεγάλου... απροόπτου στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.



Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Φράτον Παρκ»

Στους άλλους αγώνες, σημαντικό έδαφος στις όποιες ελπίδες της απέμεναν για είσοδο στην πρώτη τριάδα απώλεσε η 4η Λούτον, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) που έφερε κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας (24η), Λέιτον Όριεντ.

Η πρωτοπόρος Ντονκάστερ που έχει ήδη εξασφαλίσει τον απευθείας προβιβασμό της στη Λιγκ 1, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Κόλτσεστερ, η οποία διεκδικεί την είσοδό της στην πρώτη επτάδα και ακολούθως, στη διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου.

Εκτός της ουραγού Λέιτον Όριεντ, αήττητη παρέμεινε και η αμέσως πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα, Νιούπορτ Κάουντι, με τους Ουαλούς να επικρατούν εντός έδρας της Γιόβιλ (1-0) και να δείχνουν ότι είναι ικανοί να ξεφύγουν από την τελευταία δυάδα που οδηγεί στη Νάσιοναλ Λιγκ (5η κατηγορία).

«Γκέλα» κατέγραψε και η 6η (5η πριν την αγωνιστική αυτή, την πέρασε η Έξετερ) και εντός ζώνης αγώνων κατάταξης, Στίβενεϊτζ, η οποία ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη 17η Μόρκαμπ, με τις «γαρίδες» να παίρνουν έτσι, μία μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα» στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή τους στην τέταρτη επαγγελματική βαθμίδα και η οποία, κατά τα φαινόμενα, θα επιτευχθεί μετά κι από τη νίκη τους αυτή.

Αναλυτικά, και τα 12 σημερινά (14/4) παιχνίδια της 42ης αγωνιστικής στη Λιγκ 2, είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Κόλτσεστερ-Ντονκάστερ 1-1

Πόρτσμουθ-Πλίμουθ 1-1

Λούτον-Λέιτον Όριεντ 2-2

Έξετερ-Μπαρνέτ 2-1

Στίβενεϊτζ-Μόρκαμπ 0-1

Χάρτλπουλ-Κάρλαϊλ 1-1

Μπλάκπουλ-Άκρινγκτον Στάνλεϊ 0-0

Γουίκομπ-Μάνσφιλντ 0-1

Γκρίμσμπι-Κέιμπριτζ 2-1

Κρου Αλεξάντρα-Νοτς Κάουντι 2-2

Κρόουλι-Τσέλτεναμ 0-0

Νιούπορτ-Γιόβιλ 1-0