Συνεχίζει το «πάρτι» η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Τι κι αν έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη Τσάμπιονσιπ; Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνέχισε ακάθεκτη να διατηρείται στην κορυφή κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της Πορτ Βέιλ και κάνοντας έτσι, ακόμη ένα βήμα, ώστε να κόψει πρώτη το «νήμα» στη φετινή Λιγκ 1. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι που παρέμειναν μετά την ήττα τους εντός «επικίνδυνης ζώνης» και συνεπώς, «φλερτάρουν» με τη Λιγκ 2.



Συνεχίζει το «πάρτι» η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Στα άλλα παιχνίδια, αποφασιστικής σημασίας τρίποντο για την είσοδό της στην εξάδα των πλέι-οφ ανόδου κατέκτησε η Μίλγουολ, έπειτα από τη νίκη της στο «Ντεν» απέναντι στη Νορθάμπτον με σκορ 3-0.

Με νίκες συνέχισαν και οι υπόλοιπες ομάδες που φιγουράρουν στα υψηλότερα «στρώματα» της τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία, καθώς Φλίτγουντ (3η), Μπράντφορντ (4η) και Σκάνθορπ (5η), καθώς επικράτησαν των Πιτέρμπορο (εκτός, 2-1), Όξφορντ (εντός, 1-0) και ΜΚ Ντονς (εκτός, 1-0) αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής σημειώθηκε στο «Πρόακτ Στέιντιουμ», όπου η σχεδόν υποβιβασμένη, προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Τσέστερφιλντ ηττήθηκε μέσα στο γήπεδό της με 4-0 από τη Σάουθεντ που εξακολουθεί να μάχεται για μια θέση στην εξάδα, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την 6η Μίλγουολ με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της σεζόν.

Και μαθηματικά πλέον η ουραγός (24η) Κόβεντρι «αποχαιρέτησε» την κατηγορία, ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με την Τσάρλτον στην έδρα της.

Αναλυτικά, τα μέχρι στιγμής σημερινά (14/4) αποτελέσματα της 43ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1 της Αγγλίας έχουν ως εξής:

Πορτ Βέιλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-3

Πιτέρμπορο-Φλίτγουντ 1-2

Μπράντφορντ-Όξφορντ 1-0

ΜΚ Ντονς-Σκάνθορπ 0-1

Μίλγουολ-Νορθάμπτον 3-0

Τσέστερφιλντ-Σάουθεντ 0-4

Τζίλιγχαμ-Μπρίστολ Ρόβερς 3-1

Σουίντον-Γουίμπλεντον 0-0

Σριούσμπερι-Γουόλσολ 1-1

Κόβεντρι-Τσάρλτον 1-1

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (15/4), με το παιχνίδι Όλνταμ-Μπόλτον που αρχίζει στις 14:30 ώρα Ελλάδος.